Bookmark and Share     Sitemap
 
 
 
 
 

Jeg hedder Leif Rasmussen og ejer firmaet Maxremo.

 
Af familiehistoriske grunde er navnet Maxremo bevaret. 
 

Baggrund:

Jeg har mange års erfaring som service- og administrationschef i en række store danske virksomheder, hvilket har udstyret mig med en bred praktisk erfaring inden for bogholderi-, administrations- og projektopgaver af praktisk talt enhver art.

Maxremo blev stiftet i 2001, efter jeg havde løst freelance-opgaver som ekstern bogholder for et par konsulent-virksomheder. Siden da er antallet af opgaver steget stødt.
 
Mit regnskabsfirma er baseret på at sikre kunden en enkel, overskuelig og effektiv serviceydelse, hvor pris og samarbejdsform er optimal i forhold til den enkelte. Jeg yder en fuld regnskabsservice til mindre virksomheder og foreninger, som gerne vil koncentrere sig om sine kerneområder og vælger at lægger bogholderi og økonomistyring ”ud af huset”.
 
Du får en samarbejdspartner med en solid erfaring i økonomistyring, projektledelse, logistik og kvalitetsstyring. Jeg har ledelseserfaring på højt niveau af administrativ og teknisk personale og er en rutineret teamleder.
 
Mine kompetencer og erfaring er udviklet gennem mange års virke som service- og administrationschef i store servicevirksomheder som ABB, Tecniq (ELFO) og Heidelberg Danmark.
 
Mit store engagement i foreningsarbejde har givet en stor ballast både på administration, ledelse og regnskaber
 
Du får en konstruktiv og effektiv resultatorienteret problemløser, med gode samarbejdsevner i en tillidsskabende dialog. Du får glæde af mit store kendskab til erhvervslivet og dets problematikker.
MaxRemo v/ Leif Rasmussen - Nålekrogen 4, 4040 Jyllinge - Tlf. 51 23 75 64  | post@maxremo.dk